Rhepanol dakbedekking

Als je op zoek bent naar een innovatieve en milieuvriendelijke oplossing voor je dak, dan is Rhepanol dakbedekking de perfecte keuze. Rhepanol is een enorm stabiel kunststof dakmembraan, dat al sinds eind jaren ’30 wordt gebruikt als dichtingsmateriaal. Het materiaal heeft een bewezen levensduur van meer dan 60 jaar. Deze dabedekking kent twee varianten: Rhepanol® hfk en Rhepanol® hg en is geschikt voor zowel nieuwe daken als renovaties.

Verwerken van Rhepanol dakbedekking

De Rhepanol® hfk is zonder open vuur aan te brengen en geschikt voor alle toepassingen; los gelegd met ballast (grind, tegels, vlonders en/of groendaken), mechanisch bevestigd en verlijmde systemen. Daarnaast zijn deze daken zeer geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Rhepanol onderscheidt zich niet alleen door zijn extreme duurzaamheid en weerbestendigheid, maar ook door zijn milieubewuste productie, waardoor het een verantwoorde keuze is voor jouw dak.

Dakwerk is erkend verwerker en Ambassador van Rhepanol®.

Voordelen van Rhepanol dakbedekking

Allereerst biedt Rhepanol een uitzonderlijke levensduur, waardoor het minder vaak vervangen hoeft te worden dan veel traditionele materialen. Dit materiaal is speciaal ontworpen om extreme weersomstandigheden zoals hevige regen, sterke wind, en schadelijke UV-straling te weerstaan. Bovendien is het licht van gewicht, wat niet alleen de installatie vergemakkelijkt maar ook de belasting van de dakconstructie minimaliseert.

Een ander groot voordeel van Rhepanol is zijn milieuvriendelijkheid. Het is volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een lagere milieu-impact tijdens de productie en na de levensduur van het dak. Ook beschikt Rhepanol over een schoonwater verklaring. Het materiaal bevat geen weekmakers waardoor opgevangen water veilig (voor bijvoorbeeld een moestuin) te gebruiken is.

De voordelen van Rhepanol op een rij

  • Bewezen levensduur van >60 jaar
  • Speciaal ontworpen voor extreme weersomstandigheden
  • Licht van gewicht
  • Hoge isolatiewaarden
  • Milieuvriendelijk (recyclebaar)
  • Brandveilige verwerking
  • Schoonwater verklaring; het materiaal bevat geen weekmakers

Waarom Dakwerk?

Heb je interesse in Rhepanol dakbedekking voor jouw dak? We hebben 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen en werken met een team professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen. Mocht je binnen het garantietermijn lekkage hebben, dan maken we een afspraak en komen we het zo spoedig mogelijk herstellen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Fijn dat er nog echte vakmensen bestaan. Wij hadden een lekkage, na een telefoontje kwam Elian van Dakwerk direct kijken, en heeft de lekkage ook gelijk opgelost.

Monique Bielander

Een bedrijf met vriendelijke dakdekkers die vlot ons dak repareerden. Als je een goed en betrouwbaar bedrijf zoekt dan ben je hier aan het juiste adres!

Return of Hope

Lekkage aan het dak is nooit fijn, maar door het goede contact en het snel plaatsen van een nieuw bitumen dak met isolatie waren de zorgen snel voorbij. Zeker een aanrader!

Sander Keijzer