Zinkwerk

Een mooie en duurzame afwerking.

Zink kent veel voordelen. Het geeft je woning niet alleen een prachtige uitstraling, maar is daarnaast een erg duurzaam materiaal. We komen vaak genoeg zink tegen van 30 tot 40 jaar oud dat er nog prima uit ziet. Door de stijve eigenschappen van zink is het met het juiste gereedschap in elke vorm te buigen en behoud het deze vorm. Zink wordt het meest toegepast voor deklijsten, dakgoten, regenpijpen, etc.

Dak met PVC dakbedekking en lichtkoepel

Meer over zinkwerk

Bij Dakwerk leveren wij zinkwerk voor je dak volledig op maat. Waar nodig wordt er gesoldeerd. Wij werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit om een zo lang mogelijke levensduur te kunnen waarborgen.

Voordelen van zinkwerk

  • onderhoudsvriendelijk
  • sterk en vorstbestendig
  • lange levensduur (tot 40 jaar)
  • 100% recyclebaar door natuurlijk materiaal
  • mooie uitstraling
  • eenvoudige bewerking

Waarom Dakwerk?

Bij Dakwerk hebben we 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen. Wij hebben een ruim team met professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen inclusief isolatie. Mocht je binnen het garantietermijn lekkage hebben, dan maken we een afspraak en komen we het zo spoedig mogelijk herstellen. Verder denken we graag met klanten mee en gaan we transparant te werk. Een afspraak is een afspraak.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Dankzij Dakwerk hebben wij weer een waterdichte en strak afgewerkte kilgoot en zit onze nok weer vast. Ze komen netjes op tijd, komen afspraken na en zijn goed bereikbaar. Echt een aanrader!

Mike de Bock

Snel en grondig aangepakt!

Mariet Lohman

Wij zijn zeer tevreden over de planning, het uitgevoerde werk en het eindresultaat. Elian en zijn team werkten heel hard en slaagden erin om alles in anderhalve dag af te ronden. Sterk aanbevolen.

Biljana Volcevska