Dakbedekking

Nieuwe daken, renovatie en reparatie.

Wij dekken daken met onder andere kunststof en bitumen dakbedekking, shingles en dakpannen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor dakisolatie, zink- en koperwerk en daglichtsystemen. Wij geven graag advies over alle mogelijkheden en helpen je bij de keuze van de juiste dakbedekking. Bij Dakwerk zijn alle dakbedekkingen 10 jaar verzekerd.

Soorten dakbedekking

Bij Dakwerk zijn we gespecialiseerd in vier soorten dakbedekking: bitumen, kunststof, dakshingles en dakpannen. Bitumen en kunststof dakbedekking worden voornamelijk gebruikt op platte daken en zijn ook als witte dakbedekking verkrijgbaar. Dakshingles en dakpannen worden toegepast op hellende daken. Verder hebben de verschillende dakbedekkingen natuurlijk hun eigen voor en nadelen. Bekijk onze dakbedekkingen hieronder. Neem bij verdere vragen vooral contact met ons op.

Rol met bitumen dakbedekking met daaronder vuur vanuit een brander

Bitumen

Voor een sterk en onderhoudsvrij dak in diverse kleuren.

Kunststof dak waar een aantal dakdekkers aan het werk zijn

Kunststof

Duurzaam, goed bestand tegen UV en brandveilig aan te brengen.

Dak met rode dakshingles en een dakraam

Dakshingles

Lichtgewicht en goede vervanger voor dakpannen.

Dakpannen

Een oersterk dak met authentieke uitstraling.

Waarom Dakwerk?

Bij Dakwerk hebben we 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen. Wij hebben een ruim team met professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen. Mocht je binnen het garantietermijn lekkage hebben, dan maken we een afspraak en komen we het zo spoedig mogelijk herstellen. Verder denken we graag met klanten mee en gaan we transparant te werk. Een afspraak is een afspraak.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Wij zijn erg tevreden met de vervanging van het dak van onze garage! Elian denkt met je mee, is deskundig en erg klantvriendelijk.

Peter Joosten

Zeer goede ervaring met Dakwerk. We hebben een prachtig nieuw dak voor een goede prijs. Daarnaast was de communicatie erg fijn!

Gert van de Kamp

Na een storm hadden we lekkage. Dakwerk kon de volgende dag al langskomen en voor ik het wist was de lekkage verholpen. Geweldige service!

Richard Petersen