Dakisolatie

Een meer dan duurzaam huis.

Het dak isoleren is een belangrijke stap bij het vervangen of renoveren van je dak. Bij dakwerk realiseren wij dakisolatie bij platte en hellende dakconstructies. Een goede isolatie heeft niet alleen een positief effect op het milieu, het draagt ook bij aan een lagere energierekening. Circa 25% van de warmte in huis gaat verloren via het dak. Zo kunnen de energiekosten met goede dakisolatie aanzienlijk worden verlaagd. Het isoleren van een dak kan op vele verschillende manieren. Hierin denken we uiteraard graag met je mee.

Rollen bitumen dakleer die over PIR isolatie liggen

PIR dakisolatie

PIR is een kunststofsoort die speciaal is ontwikkeld voor het isoleren van wanden en daken en wordt toegepast in plaatvorm. De PIR platen zijn vrij hard en hebben een hoge densiteit, waardoor ze snel beloopbaar zijn. Dit maakt PIR platen ideaal voor het isoleren van vloeren, platte daken en hellende daken. PIR heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Zo isoleert PIR ongeveer 1,7 keer beter dan alternatieven als glas- en rotswol. Dit betekent dat je met minder ruimteverlies kunt isoleren, wat in het bijzonder bij platten daken of lager zolderkamers praktisch is. PIR is ook goed in combinatie met glas- en rotswol te gebruiken.

Waarom Dakwerk?

Bij Dakwerk hebben we 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen. Wij hebben een ruim team met professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen inclusief isolatie. Mocht je binnen het garantietermijn lekkage hebben, dan maken we een afspraak en komen we het zo spoedig mogelijk herstellen. Verder denken we graag met klanten mee en gaan we transparant te werk. Een afspraak is een afspraak.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Elian en zijn medewerkers werken hard en heel nauwkeurig! Goede communicatie en een geweldig eindresultaat!

Jantine van der Valk

Alle medewerkers vriendelijk, goedgemutst en correct en iedereen wist wat hem te doen stond. Er werd geen tijd verspild en in no time was het hele dak klaar voor de komende 20 tot 30 jaar. Daarbij was de prijs ook een aangename verrassing. Alles was gewoon perfect en tot in de puntjes verzorgd.

Marcel

Super kwaliteit in hoog tempo opgeleverd. Prettig in de communicatie en alles volgens afspraak. Zeker aan te raden!

Sanne van Munster