Dakshingles

Meer dan natuurlijk schoonheid.

Het gebruik van dakshingles is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en een van de meest toegepaste dakbedekkingsmaterialen voor woningen ter wereld. In Nederland worden dakshingles voornamelijk op tuinhuisjes gebruikt. De shingles zijn niet alleen gemakkelijker aan te brengen dan dakpannen en bitumen, deze zijn ook nog eens decoratief. Dakshingles zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, vormgevingen en kleurstellingen. De kwaliteit bepaald uiteindelijk de levensduur van het dak, maar ook het gewicht. Afhankelijk van de toepassing gebruiken we een specifieke dakshingle.

Een dakdekker plaatst een nieuw shingle dak

Meer over dakshingles

Om de sterkte en stabiliteit in de shingles te garanderen, bestaat de bewapening uit ruwvilt, glasvlies, polyestermat of een combinatie van glas- en polyestervezels. Beide zijdes van de shingles zijn gecoat met geblazen bitumen of met APP/SBS gemodificeerde bitumen. De bovenzijde zijn afgewerkt met gekleurde minerale korrels. Deze bepalen de kleur. Dakshingles zijn dan ook in vele verschillende kleuren verkrijgbaar.

Voordelen van dakshingles

  • van nature waterdicht
  • bestand tegen extreme weersomstandigheden
  • lichtere dakconstructie nodig (kostenbesparend)
  • ook toepasbaar op complexe daken

Waarom Dakwerk?

Bij Dakwerk hebben we 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen. Wij hebben een ruim team met professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen. Mocht je binnen het garantietermijn lekkage hebben, dan maken we een afspraak en komen we het zo spoedig mogelijk herstellen. Verder denken we graag met klanten mee en gaan we transparant te werk. Een afspraak is een afspraak.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Mijn bitumen shingeldak hebben ze net volledig opnieuw gelegd inclusief dakramen en dakgoten. Zeer tevreden over de grondigheid, de open communicatie en het enthousiasme waarmee ze te werk zijn gegaan. Ze maakten volledig waar wat ze aangaven en hebben met drie zeer kundige en aardige mensen het dak perfect gelegd! Mijn dank daarvoor.

Berend Rondhuis

Heel fijn bedrijf die verstand van dit werk hebben, en aardige jongens om mee te werken. Zou dit bedrijf zeer aanraden.

Jan Klaassen

Erg tevreden met de dienstverlening van Elian en zijn werknemers. Duidelijk in communicatie, goede service en altijd vriendelijk!

Niek van Dalen