Dakdekker Amersfoort

Ben je op zoek naar een professionele dakdekker in Amersfoort? Bij Dakwerk zit je goed! Als dakdekker zijn we gespecialiseerd kunststof en bitumen dakbedekking, shingles en dakpannen. Daarnaast plaatsen we dakisolatie, zinkwerk, waterafvoeren, lichtstraten, daglichtsystemen en nog veel meer. Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject, wij van Dakwerk helpen je graag met een nieuwe dakbedekking. Heb je schade of een lekkage en wil je dit door een dakdekker in de omgeving Amersfoort laten verhelpen? Neem contact met ons op. Dan maken we direct een afspraak!

Een kunststof dak wordt geplaatst door een dakdekker in Amersfoort

Wij zijn je dakdekker in omgeving Amersfoort

Dakwerk is als dakdekker al meer dan 9 jaar actief in de regio van Amersfoort, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Dit gaat van kleine schuren tot aan grote bedrijfspanden van een aantal voetbalvelden groot. Het maakt niet uit hoe groot of klein het project, ieder project begint met een goed advies over de werkzaamheden en materiaal. Eenmaal aan het werk, staat zorgvuldigheid bij ons op nummer 1. Alleen zo kunnen we 10 jaar garantie geven op onze daken. Mocht je binnen 10 jaar een lekkage hebben, neem dan contact op. We maken een afspraak en komen spoedig langs in Amersfoort om de lekkage kosteloos te verhelpen.

Waarom Dakwerk?

Als dakdekker hebben we 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen in de omgeving van Amersfoort. Wij hebben een ruim team met professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen. Verder denken we graag met klanten mee en gaan we transparant te werk. Een afspraak is een afspraak.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Wij zijn erg tevreden met de vervanging van het dak van onze garage! Elian denkt met je mee, is deskundig en erg klantvriendelijk.

Peter Joosten

Zeer goede ervaring met Dakwerk. We hebben een prachtig nieuw dak voor een goede prijs. Daarnaast was de communicatie erg fijn!

Gert van de Kamp

Na een storm hadden we lekkage. Dakwerk kon de volgende dag al langskomen en voor ik het wist was de lekkage verholpen. De volgende keer bel ik Elian weer.

Richard Petersen