Dakdekker Apeldoorn

Ben je op zoek naar een professionele dakdekker in Apeldoorn? Wij helpen je graag. Of het nu gaat om dakrenovatie of nieuwbouwproject, bij Dakwerk ben je aan het juiste adres. We zijn specialist in bitumen dakbedekking, kunststof dakbedekking (PVC, EPDM en ECB), shingles en dakpannen. Mocht het nodig zijn denken we graag mee over het verduurzamen van je dak door middel van hoogwaardige dakisolatie. Ook kun je bij ons terecht voor het installeren van lichtstraten, lichtkoepels,  zink- en koperwerk en meer. Heb je lekkage of schade aan je dak en wil dit door een dakdekker uit de omgeving van Apeldoorn laten verhelpen? Neem direct contact op. Dan maken we afspraak en komen we spoedig (meestal binnen 48 uur) bij je langs.

Een PVC dak wordt geplaatst door een dakdekker in Apeldoorn

Wij zijn je dakdekker in omgeving Apeldoorn

Wij verzorgen al meer dan 9 jaar dakbedekkingen, dakisolatie en zinkwerk in de omgeving van Apeldoorn. Door goed werk te leveren hebben wij een grote particuliere en zakelijke klantenkring opgebouwd. Wij plaatsen en renoveren alle soorten daken, van kleine aanbouwen in regio tot de grootste bedrijfspanden door heel Nederland. Ons werk begint altijd met een eerlijk advies over de werkzaamheden die er uitgevoerd moeten worden. Dit doen we altijd in goed overleg. Vervolgens verzorgen wij de materialen en maken we een afspraak om het dak te komen plaatsen. We gaan altijd zorgvuldig te werk voor een zo lang mogelijke levensduur van het dak. Alleen zo kunnen we 10 jaar garantie op onze daken geven.

Waarom Dakwerk?

Als dakdekker in de omgeving van Apeldoorn hebben we 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen, dakisolatie en zinkwerk. Wij werken met een ruim team van professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen. Mocht je binnen het garantietermijn lekkage hebben, dan maken we een afspraak en komen we het kosteloos jou in Apeldoorn herstellen. Verder denken we graag met klanten mee en gaan we transparant te werk. Een afspraak is een afspraak.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Dit bedrijf is enorm aan te raden; professioneel en kundig! Mijn dak was echt in hele slechte staat. Ze hebben heel snel geschakeld om het snel en netjes op te lossen tegen eerlijke prijzen. Reageerden snel op de (vele) vragen die ik had en namen de tijd om de mogelijkheden uit te leggen.

Monique Ensel

Fijne en heldere communicatie. Altijd beschikbaar voor vragen en overleg. Werk netjes en snel uitgevoerd.

Thomas Moraal

Vlot, prettig en netjes werk!

Piet van het Duin