Dakdekker Barneveld

Ben je op zoek naar een professionele dakdekker in Barneveld? Wij zijn is gevestigd in Putten, maar werken erg veel in de omgeving van Barneveld. Of het nu gaat om lekkage, een nieuwbouwproject of een dakrenovatie, wij staan voor je klaar. We zijn een specialist in bitumen dakbedekking en kunststof dakbedekking als PVC, EPDM en ECB. Ook hebben we al jarenlange ervaring met het plaatsen van verschillende soorten dakpannen en dakshingles. Voor ieder dak kun je dus bij ons terecht. Mocht je het dak direct willen verduurzamen, laten afwerken met zink- of koperwerk of een daglichtsysteem willen plaatsen? Wij van Dakwerk helpen je graag. Heb je lekkage of schade aan je dak en wil je dit door een dakdekker uit de omgeving van Barneveld laten verhelpen? Neem direct contact op. We maken een afspraak en staan binnenkort bij je op de stoel (meestal binnen 48 uur).

Een PVC dak wordt geplaatst door een dakdekker in Barneveld

Wij zijn je dakdekker in omgeving Barneveld

Wij zijn als dakdekker al 9+ jaar een bekend gezicht in de regio van Barneveld. Door kwaliteitswerk en onze snelle beschikbaarheid hebben wij inmiddels een grote, vaste klantenkring opgebouwd. We doen veel particulier, maar ook zakelijke project. Hierdoor zijn wij thuis op ieder dak: van kleine aanbouwen tot bedrijsfpanden van duizenden vierkante meters door heel Nederland. Geen enkel dak is hetzelfde. Daarom begint ons werk altijd met een eerlijk advies over de werkzaamheden en het materiaal. Daarna gaan we aan de slag! Om de levensduur van het dak zo lang mogelijk te maken, gaan we altijd zorgvuldig te werk. Alleen zo kunnen we 10 jaar garantie geven op onze daken.

Waarom Dakwerk?

Als dakdekker in de omgeving van Barneveld hebben we 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen, dakisolatie en zinkwerk. Wij werken met een ruim team met professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen. Mocht je binnen het garantietermijn lekkage hebben, dan maken we een afspraak en komen we het zo spoedig mogelijk bij jou in Barneveld herstellen. Verder denken we graag met klanten mee en gaan we transparant te werk. Een afspraak is een afspraak.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Wat een top bedrijf! Hele prettige communicatie en komen afspraken na. Bij onze volgende klus aan het dak weet ik welk bedrijf we nemen!

Marieke

Goede voorlichting vooraf en snelle reactie!

Robin Bakker

Goede kwaliteit, stiptheid en waarde.

Carina Hogebrug