Dakdekker Ermelo

Ben je op zoek naar een professionele dakdekker in Ermelo? Bij Dakwerk zit je goed! Of het nu gaat om een lekkage, dakrenovatie, of nieuwbouwproject, wij helpen je graag. We zijn specialist in vele soorten dakbedekkingen, waaronder kunststof (PVC, EPDM en ECB) en bitumen, dakpannen en dakshingles. Wil je je dak verduurzamen met hoogwaardige dakisolatie? Inmiddels hebben we hier veel ervaring mee. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden! Ook werken we je dak naar wens af met zink- en koperwerk en daglichtsystemen als lichtkoepels en lichtstraten. Heb je dakschade of lekkage en wil je dit door een dakdekker uit de omgeving van Ermelo laten verhelpen? Neem direct contact op. Dan maken we afspraak en staan we snel bij je op de stoep.

Een PVC dak wordt geplaatst door een dakdekker in Ermelo

Wij zijn je dakdekker in omgeving Ermelo

Dakwerk is al meer dan 9 jaar een vertrouwde partij in de omgeving van Ermelo. Inmiddels hebben we een grote, vaste klanten kring opgebouwd (zowel particulier als zakelijk). We gebruiken veelal bitumen en kunststof dakbedekking om vele soorten daken te plaatsen en renoveren. Van stacaravans in de omgeving van Ermelo tot bedrijfsloodsen van een paar voetbalvelden groot door heel Nederland. Omdat ieder dak anders is en dit erg bepalend kan zijn voor het type dakbedekking, beginnen we een project altijd met een eerlijk advies over de werkzaamheden en benodigd materiaal. We werken alleen met de beste materialen en gaan zorgvuldig te werk om een lange levensduur te kunnen garanderen. Bij lekkage binnen 10 jaar na plaatsing, komen we dit kosteloos verhelpen. Vaak al binnen 48 uur.

Waarom Dakwerk?

Als dakdekker in de omgeving van Ermelo hebben we 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen, dakisolatie en zinkwerk. Wij werken met een ruim team van professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen. Mocht je binnen het garantietermijn lekkage hebben, dan maken we een afspraak en komen we het zo spoedig mogelijk bij jou in Ermelo herstellen. Verder denken we graag met klanten mee en gaan we transparant te werk. Een afspraak is een afspraak.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Zeer tevreden! Ondanks de drukte door stormschades snelle reactie en een dag later al de lekkage verholpen. Dank je wel Elian.

Rimie Hiddenga

Zeer tevreden over de uitvoering van onze klus. Thuis in Huis en Tuin heeft ons dak in 1 dag vervangen en ziet er zeer goed uit. Klus team heeft zeer netjes gewerkt. Bij een volgende klus ga ik zeker nog een keer gebruik maken van de diensten.

Robert Defares

Ik raad dit bedrijf absoluut aan. We hadden lekkage op ons platte dak. Het dakleer bleek verouderd en ze hebben op zeer korte termijn het hele dak opnieuw kunnen bedekken. Fijn contact en vriendelijk personeel.

Aislinn de Zwaan