Dakdekker Nijkerk

Wanneer je op zoek bent naar een professionele dakdekker in Nijkerk, dan ben je bij Dakwerk aan het juiste adres. Het maakt niet uit of het gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject, wij helpen je graag met een nieuw dak. We zijn specialist in verschillende dakbedekking voor zowel platte als hellende daken. Voor platte daken maken we veel gebruik van kunststof dakbedekking (PVC, EPDM en ECB) en bitumen dakbedekking en voor hellende daken van dakshingles en dakpannen. Verder kun je bij ons terecht voor verduurzaming in de vorm van hoogwaardige dakisolatie en voor het installeren van zink- en koperwerk, daglichtsystemen en nog veel meer. Mocht je lekkage of schade aan je dak hebben en daarvoor op zoek zijn naar een dakdekker uit de omgeving van Nijkerk? Neem direct contact op. Dan maken we afspraak en komen we zo spoedig mogelijk langs.

Een PVC dak wordt geplaatst door een dakdekker in Nijkerk

Wij zijn je dakdekker in omgeving Nijkerk

Wij van Dakwerk zijn al meer dan 9 jaar een vertrouwd gezicht in de regio van Nijkerk. Door goede daken te plaatsen hebben wij in de zakelijke en particulier markt  een grote, vaste klantenkring opgebouwd. Wij plaatsen en renoveren vele verschillende soorten van kleine aanbouwen regionaal tot gigantische bedrijfspanden door heel Nederland. Vanuit onze ervaring beginnen we met een advies over de werkzaamheden die er uitgevoerd moeten worden en het materiaal dat hier voor nodig is. Eenmaal aan het werk hebben we een “als we het doen, doen we het goed” mentaliteit. Alleen zo kunnen we 10 jaar garantie geven op onze daken.

Waarom Dakwerk?

Als dakdekker in de omgeving van Nijkerk hebben we 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen, dakisolatie en zinkwerk. Wij werken met een ruim team met professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen. Mocht je binnen het garantietermijn lekkage hebben, dan maken we een afspraak en komen we het zo spoedig mogelijk bij jou in Nijkerk herstellen. Verder denken we graag met klanten mee en gaan we transparant te werk. Een afspraak is een afspraak.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Dit bedrijf is enorm aan te raden; professioneel en kundig! Mijn dak was echt in hele slechte staat. Ze hebben heel snel geschakeld om het snel en netjes op te lossen tegen eerlijke prijzen. Reageerden snel op de (vele) vragen die ik had en namen de tijd om de mogelijkheden uit te leggen.

Monique Ensel

Fijne en heldere communicatie. Altijd beschikbaar voor vragen en overleg. Werk netjes en snel uitgevoerd.

Thomas Moraal

Vlot, prettig en netjes werk!

Piet van het Duin