Dakdekker Utrecht

Wanneer je op zoek bent naar een professionele dakdekker in Utrecht, dan zit je bij ons goed. Of het nu gaat om een lekkage, een nieuwbouwproject of een dakrenovatie, wij helpen je graag. Wij van Dakwerk zijn specialist is bitumineuze en kunststof dakbedekking, shingles en dakpannen. Verder verduurzamen wij daken met goede dakisolatie en kun je bij ons terecht voor het installeren van zinkwerk, lichtkoepels, lichtstraten en meer. Wanneer je op het moment een lekkage of schade hebt en je wilt dit door een dakdekker in omgeving Utrecht laten verhelpen, neem dan direct contact op. We maken een afspraak en komen langs!

Een PVC dak wordt geplaatst door een dakdekker in Utrecht

Jouw dakdekker in omgeving Utrecht

Ondanks dat wij in Putten gevestigd zijn, zijn we als bedrijf erg actief in de omgeving van Utrecht. Door kwaliteitswerk te leveren hebben wij ook daar een grote, vaste klantenkring opgebouwd, zowel in de particuliere als de zakelijke markt. De daken die wij plaatsen of renoveren zijn behoorlijk uiteenlopen. Van 10m² tot 10.000m² en groter. Wij hebben dan ook de kennis en kunde in huis om voor iedere situatie een passend dak te realiseren. We beginnen met een eerlijk advies over de werkzaamheden en materiaal dat nodig is. Hierin nemen we o.a. de isolatie van je dak mee. Wij werken alleen met de beste kwaliteit materialen van gerenommeerde merken en gaan altijd zorgvuldig en veilig te werk. Alleen zo kunnen we je een garantietermijn van 10 jaar bieden.

Waarom Dakwerk?

Als dakdekker in de omgeving van Utrecht hebben we 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen, dakisolatie en zinkwerk. Wij werken met een ruim team met professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen. Mocht je binnen het garantietermijn lekkage hebben, dan maken we een afspraak en komen we het zo spoedig mogelijk bij jou in Utrecht herstellen. Verder denken we graag met klanten mee en gaan we transparant te werk. Een afspraak is een afspraak.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Dit bedrijf is enorm aan te raden; professioneel en kundig! Mijn dak was echt in hele slechte staat. Ze hebben heel snel geschakeld om het snel en netjes op te lossen tegen eerlijke prijzen. Reageerden snel op de (vele) vragen die ik had en namen de tijd om de mogelijkheden uit te leggen.

Monique Ensel

Fijne en heldere communicatie. Altijd beschikbaar voor vragen en overleg. Werk netjes en snel uitgevoerd.

Thomas Moraal

Vlot, prettig en netjes werk!

Piet van het Duin