Dakreparatie

Je hebt lekkage of schade aan je dak. Balen! Het kan zijn dat je plekken in het plafond ziet of dat de dakbedekking of loodwerk is gaan scheuren. Bij dakschade is het van belang dat je niet te lang wacht. Een lekkage kan namelijk de constructie van je dak behoorlijk aantasten, met alle gevolgen van dien. In sommige gevallen kan het dak met kleine aanpassingen er weer even tegenaan, maar soms is het beter om het dak op korte termijn volledig te vervangen. Neem contact met ons op, dan kijk we samen naar de beste opties.

Nieuw dak van zwarte shingles

Schade of daklekkage?

Dakschade is op vele manieren mogelijk. Bijvoorbeeld scheuren in de dakbedekking, zink- en loodwerk dat lekt, kapotte dakpannen, beschadigingen aan dakbedekking rondom lichtstraten, lichtkoepels etc. Ook kan het zijn dat op een verouderd dak grote hoeveelheden water op het dak blijven liggen. Op lange termijn zorgt dit voor een minder lange levensduur van het dak. Een betere afwatering biedt vaak de oplossing. Dakschade is niet altijd van buitenaf te zien. Vaak komt het tot uiting door gele kringen in het plafond of een vochtige ruimte onder het dak. Wat voor schade je ook hebt, het is om hier direct naar te laten kijken. Bij ons kun je terecht voor alle soorten schade.

Waarom Dakwerk?

Bij Dakwerk hebben we 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen. Wij hebben een ruim team met professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen. Mocht je binnen het garantietermijn lekkage hebben, dan maken we een afspraak en komen we het zo spoedig mogelijk herstellen. Verder denken we graag met klanten mee en gaan we transparant te werk. Een afspraak is een afspraak.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Zeer tevreden! Ondanks de drukte door stormschades snelle reactie en een dag later al de lekkage verholpen. Dank je wel Elian.

Rimie Hiddenga

Ik raad dit bedrijf absoluut aan. We hadden lekkage op ons platte dak. Het dakleer bleek verouderd en ze hebben op zeer korte termijn het hele dak opnieuw kunnen bedekken. Fijn contact en vriendelijk personeel.

Aislinn de Zwaan

Wij hadden een gat in ons platte mastiekdak. Om 9 uur in de ochtend gebeld, en om 11 stonden ze op het dak voor de reparatie!! Snelle service, keurig werk. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

Laurens Tellinga