Dakdekker Harderwijk

Ben je op zoek naar een professionele dakdekker in Harderwijk? Bij Dakwerk ben je aan het juiste adres! Of het nu gaat om nieuwbouwproject of een dakrenovatie, wij helpen je graag. We zijn specialist in onder andere kunststof dakbedekking (PVC, EPDM en ECB) en bitumen dakbedekking, dakshingles en dakpannen. Wanneer nodig verduurzamen we je dak met hoogwaardige dakisolatie. Ook kun je bij ons terecht voor het installeren van zink- en koperwerk, daglichtsystemen en nog veel meer. Heb je lekkage of schade aan je dak en wil je dit door een dakdekker uit de omgeving van Harderwijk laten verhelpen? Neem direct contact op. Dan maken we afspraak en komen we langs.

Een PVC dak wordt geplaatst door een dakdekker in Harderwijk

Wij zijn je dakdekker in omgeving Harderwijk

Wij zijn als dakdekker al meer dan 9 jaar een vertrouwd gezicht in de regio van Harderwijk. Door goed werk te leveren hebben wij een grote, vaste klantenkring opgebouwd, zowel in de particuliere als de zakelijke markt. Wij plaatsen en renoveren vele verschillende daken, van kleine aanbouwen in regio Harderwijk tot de grootste bedrijfspanden door heel Nederland. Ons werk begint altijd met een advies over de werkzaamheden die er uitgevoerd moeten worden en het materiaal dat hier voor nodig is. Eenmaal aan het werk, doen we dit zorgvuldig. Alleen zo kunnen we 10 jaar garantie geven op onze daken.

Waarom Dakwerk?

Als dakdekker in de omgeving van Harderwijk hebben we 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen, dakisolatie en zinkwerk. Wij werken met een ruim team met professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen. Mocht je binnen het garantietermijn lekkage hebben, dan maken we een afspraak en komen we het zo spoedig mogelijk bij jou in Harderwijk herstellen. Verder denken we graag met klanten mee en gaan we transparant te werk. Een afspraak is een afspraak.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Dit bedrijf is enorm aan te raden; professioneel en kundig! Mijn dak was echt in hele slechte staat. Ze hebben heel snel geschakeld om het snel en netjes op te lossen tegen eerlijke prijzen. Reageerden snel op de (vele) vragen die ik had en namen de tijd om de mogelijkheden uit te leggen.

Monique Ensel

Fijne en heldere communicatie. Altijd beschikbaar voor vragen en overleg. Werk netjes en snel uitgevoerd.

Thomas Moraal

Vlot, prettig en netjes werk!

Piet van het Duin