Dakdekker Zeewolde

Ben je op zoek naar een dakdekker in Zeewolde? Wij zijn een professionele dakdekker en helpen je graag. Of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieproject. We zijn specialist in onder bitumen en kunststof dakbedekking (PVC, EPDM en ECB) voor platte daken en dakshingles en dakpannen voor hellende daken. Verder verduurzamen we daken met hoogwaardige dakisolatie en kun je bij ons terecht voor het installeren van zinkwerk, daglichtsystemen, lichtstraten en nog meer. Lekt je dak of heb je dakschade en wil je dit door een dakdekker uit de omgeving van Zeewolde laten verhelpen? Neem contact met ons op. Dan maken we afspraak en komen we direct bij je langs.

Een PVC dak wordt geplaatst door een dakdekker in Zeewolde

Wij zijn je dakdekker in omgeving Zeewolde

Dakwerk is als dakdekker al ruim 9 jaar een bekend gezicht in de regio van Zeewolde. Door altijd kwaliteitswerk te leveren hebben we door de jaren heen een grote, vaste klantenkring opgebouwd in de particuliere en zakelijke markt. Wij plaatsen en renoveren alle soorten daken, van kleine aanbouwen en schuren tot de grote woningen en bedrijfspanden. Vanuit onze ervaring met verschillende type dakbedekking, starten we altijd met een eerlijk advies over de werkzaamheden die er uitgevoerd moeten worden en het materiaal dat hier voor nodig is. Als we een dak plaatsen of repareren, doen het we goed. Alleen zo kunnen we 10 jaar garantie geven op onze daken.

Waarom Dakwerk?

Als dakdekker in de omgeving van Zeewolde hebben we 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen, dakisolatie en zinkwerk. Wij werken met een ruim team met professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen. Mocht je binnen het garantietermijn lekkage hebben, dan maken we een afspraak en komen we het zo spoedig mogelijk bij jou in Zeewolde herstellen. Verder denken we graag met klanten mee en gaan we transparant te werk. Een afspraak is een afspraak.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Dankzij Dakwerk hebben wij weer een waterdichte en strak afgewerkte kilgoot en zit onze nok weer vast. Ze komen netjes op tijd, komen afspraken na en zijn goed bereikbaar. Echt een aanrader!

Mike de Bock

Fijne en heldere communicatie. Altijd beschikbaar voor vragen en overleg. Werk netjes en snel uitgevoerd.

Thomas Moraal

Wij zijn zeer tevreden over de planning, het uitgevoerde werk en het eindresultaat. Elian en zijn team werkten heel hard en slaagden erin om alles in anderhalve dag af te ronden. Sterk aanbevolen.

Biljana Volcevska