Dakdekker

Ben je op zoek naar een professionele dakdekker in Midden-Nederland? Bij Dakwerk ben je aan het juiste adres! We zijn specialist in onder andere bitumen dakbedekking, kunststof dakbedekking (PVC, EPDM en ECB), shingles en dakpannen. Of het nu gaat om nieuwbouwproject of een dakrenovatie, wij helpen je graag. Ook hebben we veel ervaring met het verduurzamen van je dak met hoogwaardige dakisolatie en kun je bij ons terecht voor het installeren van zinkwerk, lichtkoepels, lichtstraten en nog veel meer. Heb je lekkage of schade aan je dak en wil dit zo spoedig mogelijk door een dakdekker laten verhelpen? Neem direct contact op. Dan maken we afspraak en komen we langs.

Een PVC dak wordt geplaatst door een dakdekker

Wij zijn jouw dakdekker

Wij zijn als dakdekker al meer dan 9 jaar een vertrouwd gezicht in Midden-Nederland. Door goed werk te leveren hebben wij een grote, vaste klantenkring opgebouwd in de particuliere en zakelijke markt. Wij plaatsen, renoveren en repareren vele verschillende daken, van kleine aanbouwen en stacaravens tot enorme loodsen en bedrijfspanden. Ieder dak is anders. Daarom beginnen we altijd met een eerlijk advies over de werkzaamheden en het materiaal, passend bij het type dak en de specifieke wensen van de klant. Wij werken alleen met goede kwaliteit materialen en gaan altijd veilig en zorgvuldig te werk. Alleen zo kunnen we 10 jaar garantie geven op onze daken.

Waarom Dakwerk?

Als dakdekker in Midden-Nederland hebben we 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen, dakisolatie en zinkwerk. Dit doen we veel in Putten, HarderwijkErmeloNijkerkZeewoldeBarneveldAmersfoort, Utrecht en Apeldoorn. Wij werken met een ruim team met professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen. Mocht je binnen het garantietermijn lekkage hebben, dan maken we een afspraak en komen we het zo spoedig mogelijk bij jou in Harderwijk herstellen. Verder denken we graag met klanten mee en gaan we transparant te werk. Een afspraak is een afspraak.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Dit bedrijf is enorm aan te raden; professioneel en kundig! Mijn dak was echt in hele slechte staat. Ze hebben heel snel geschakeld om het snel en netjes op te lossen tegen eerlijke prijzen. Reageerden snel op de (vele) vragen die ik had en namen de tijd om de mogelijkheden uit te leggen.

Monique Ensel

Fijne en heldere communicatie. Altijd beschikbaar voor vragen en overleg. Werk netjes en snel uitgevoerd.

Thomas Moraal

Vlot, prettig en netjes werk!

Piet van het Duin