Dakdekker Putten

Ben je op zoek naar een professionele dakdekker in Putten? Dan zit je hier goed! Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject, wij van Dakwerk helpen je graag. We werken onder andere met kunststof dakbedekking (PVC, EPDM, ECB) en bitumineuze dakbedekking, shingles en dakpannen. Daarnaast verzorgen en installeren we dakisolatie, zink- en koperwerk, daglichtsystemen en nog veel meer. Wij gebruiken alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit. Heb je schade of een lekkage en wil je dit door een dakdekker in Putten laten verhelpen? Neem contact op. Dan maken we direct een afspraak!

Een PVC dak wordt geplaatst door een dakdekker in Putten

Wij zijn je dakdekker in Putten

Dakwerk is als dakdekker al meer dan 9 jaar een vertrouwd gezicht in de regio van Putten. Door de jaren heen hebben wij een grote, vaste klantenkring opgebouwd (zowel particulier als zakelijk), waarvoor wij verschillende werkzaamheden aan het dak verzorgen. Het begint met een goed advies over de werkzaamheden en materiaal. Geen dak is immers hetzelfde en wellicht hebben je specifieke wensen wat betreft bijvoorbeeld zinkwerk of daglichtsystemen. Wanneer we aan de slag gaan, zorgen we ervoor dat de werkzaamheden zorgvuldig worden uitgevoerd. Alleen zo kunnen we 10 jaar garantie geven op onze daken. Mocht je voor die tijd een lekkage hebben, neem dan contact op. We maken een afspraak en komen spoedig langs om de lekkage op locatie in Putten te verhelpen.

Waarom voor Dakwerk in Putten kiezen?

Bij Dakwerk in Putten hebben we 9+ jaar ervaring met het plaatsen van verschillende dakbedekkingen. Naast Putten, werken we veel in Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Zeewolde, Barneveld, Amersfoort, Utrecht en Apeldoorn. Wij hebben een ruim team met professionele dakdekkers. Op deze manier kunnen we kwaliteitswerk garanderen, zijn we bij lekkages snel ter plaatsen (meestal binnen 48 uur) én hebben we voldoende capaciteit voor grote projecten. Wij bieden 10 jaar garantie op al onze dakbedekkingen. Mocht je binnen het garantietermijn lekkage hebben, dan maken we een afspraak en komen we het zo spoedig mogelijk kostenloos herstellen. Verder denken we graag met klanten mee en gaan we transparant te werk. Een afspraak is een afspraak.

Bekijk onze garantievoorwaarden.

Goede kwaliteit, stiptheid en waarde.

Carina Hogebrug

Wat een top bedrijf! Hele prettige communicatie en komen afspraken na. Bij onze volgende klus aan het dak weet ik welk bedrijf we nemen!

Marieke

Goede voorlichting vooraf en snelle reactie!

Robin Bakker